Archívum

Top 10

1. Bevezető 0

Uganda Football

Tisztelgés László Csaba ugandai sikerei előtt vicces formában. Cikkeink szereplői kitalált alakok, mindennemű hasonlóság a véletlen és a szerkesztők humorának következménye :)

Rovatok

Friss topikok

  • jobbunko: Nem porog a blog, bar mar reg 'munkaba allt'! Na! (2007.09.27. 17:33) Bevezető

Linkblog

Linkek

azbennvolt.blog.hu NB1.hu (focihírek) [url=www.NB1.hu/forum2/index.php] NB1.hu fóruma (ajánlott!)[/url] [url=www.nso.hu]Nemzeti Sport Online [/url]

Bevezető

2007.09.16. 18:25 FTCman

Kedves Olvasó!

    Először is úgy gondoljuk, hogy tudni szeretnéd, hogy „emmegmiasz*r?”. Nos, kezdjük ott, hogy hol volt, hol nem, de Magyarországon biztos egy László Csaba nevű edző, aki a „Törjétek el a lábát!” megszólalásáról lett híres. Egy ideig Lothar Matthaus mellett volt másodedző a magyar válogatott élén, de jött a Sopron elleni híres kupadöntő, hol elhangzott tán v sem ez a mondat, mindenesetre történeteink főszereplője munka nélkül maradt  De egyszer egy szép őszi, ám júniusi napon meghívták szövetségi kapitánynak egy olyan országból, amiről ő még sosem hallott. (nem tartozhat mindenki az okos emberek közé!) UGANDA volt a rejtélyes hely neve, ahova Csabi bátyánk egyből el is utazott, s munkába állt.
    Eközben egy magyar nyelvű internetes fórum, az nb1.hu csak nevetett rajta. Négy fiatalember (2 budapesti, 1 debreceni és 1 székesfehérvári) vette a fáradtságot, és foglalkozott a témával. A fórumon nyitottak egy külön topic-ot (gy. k.: fórumszobát), ahol kivesézték az ugandai futballtörténelem és futballjelen történéseit. Természetesen amiket írtak semmi alapjuk nem volt, csak a poén kedvéért tették ezeket, hogy minél nagyobbakat tudjanak röhögni egymáson (ez még most is igaz, és a szereplők csak kitalált emberek!).
   És innen indult a sikersztori kezdete. Immáron 1,5 éve hogy beindult a projekt, mely átvészelve 2 fórumcrachot, azóta is nagy népszerűségnek örvend. Kitalált kupasorozatok és a kreált bajnokság után idén nyáron a pót VBvel igazán nagyot alkottunk. Ám az igazi kiugrás most jön, mikor is kilépünk a fórumtopic által nyújtott kötöttségekből és blogba vágjuk fejszénket.

 Reméljük, élvezni fogod!
 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lcsuganda.blog.hu/api/trackback/id/tr25167091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drout 2007.09.17. 08:10:57

"munkában állt"? A kistelekis mondatban két alany is van, kicsit zavaros. Előbb a magyar nyelvtan rejtelmeivel barátkozzatok meg.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2007.09.17. 12:01:22

Egész konkrétan semmi értelme nincs a Kistelekis mondatnak, szóval tanuljatok meg fogalmazni.

Egyébként László Csabika nem akkor lett munkanélküli, amikor Lothar repült, hanem sokkal hamarabb, a Sopron elleni kupadöntő után.

Szóval én egyelőre nem élvezem.

pocak 2007.09.17. 12:46:25

A "munkában állt" típusú hiperkorrekciók oka részben az ilyen kötekedőgépek aktív tevékenysége mondjuk, amilyen te vagy, Drout. A kistelekis mondat valóban kissé zavaros, de asse a magyar nyelvtan nemtudásából fakad nyilván, hanem abból, hogy el kellett volna olvasni még egyszer a posztot publikálás előtt (amiért értelemszerűen ejnye).

Ugandára meg kíváncsiak vagyunk, viccesnek hangzik.

FTCman 2007.09.17. 16:20:17

Bocsika érte, kissé elsietett lett a bevezető :) Korrigáltam ;)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2007.09.18. 21:45:08

lesz frissítés is?:) Pár napja RSSen nézem, de nem akar frissülni...

jobbunko 2007.09.27. 17:33:22

Nem porog a blog, bar mar reg 'munkaba allt'! Na!
süti beállítások módosítása